Medencék

Ha szeretne egy beltéri medencét, vagy a kertben
élvezné a saját medence előnyeit, esetleg kerti tavat szeretne, hívjon minket bizalommal! Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a medence és tóépítés terén! Elsősorban Esztergomban és környékén, de sokat dolgoztunk már ország más pontjain is. Megkereshet minket személyesen is az esztergomi medence szaküzletünkben

Polipropilén medence

Minőségi német 6 mm vastag polipropilén alapanyagból készül műanyag-hegesztési eljárással.
Bármilyen méretben és formában elkészíthető, bizonyos korlátok között.
Ezek a medencék könnyen tisztíthatók.
10-12 év után könnyen felújíthatók fóliázással

Acélfalú medence

Adott méretben, választható alakban készül. Lehet kör alakú, ovális vagy nyolcas alakú. A medencefólia a felső profisínnel van az acélpalásthoz rögzítve. A víz nyomása simítja ki a fóliát. A medencefólia 10-12 év után könnyen cserélhető

Fóliás medence

Betonszerkezet építésével, zsalukő felhasználásával készül egyedi méretben és formában. A fóliázás 0,8-1,5 mm vastagságú lágy PVC fóliával történik. A fólia többféle színben létezik. A fóliabélés csak a peremhez van erősítve. A víz nyomása simítja ki a fóliát. A fólia könnyen javítható, cserélhető.

Élettartama 10-13 év

Üvegszálas medence

Magas szilárdságú, üvegszállal erősített anyagból készülnek a gyönyörű, fényes felületű, lekerekített peremű medencék. Meghatározott méretekben, formákban és színekben kaphatók. A dupla hőszigetelés megakadályozza a víz gyors kihűlését, ami nagy előnye a többi medence típushoz képest.

Hosszú élettartamú

Üvegmozaikos medence

Üvegmozaik vagy csempe alatt vízzáró beton és vízzáró szigetelés van. Időben, kivitelezésben több ideig tart az elkészítése, viszont nagyon esztétikus látványt és luxus érzetet ad.

Egyik legköltségesebb medence típus

Kerámia kompozit medence

Kerámia kompozit technológiával készül a 7 rétegű medencetest. Maximális ellenállású a különböző éghajlati viszonyokkal szemben. Jelenleg 29 féle medence kapható, 12 féle egyedülálló víztükörcsillogást biztosító 3D színben. Akár életre szóló gyártói szerkezeti garanciával (gyártó függő)