Home » Medence Akció

Medence akció – Mit, hol, mennyiért?

Medence akciók - kiegészítőkkel!

Medence akciók - kiegészítőkkel!

Amikor elszánjuk magunkat, hogy telepítünk, vagy építettünk egy saját használatú medencét, alaposan körül kell néznünk az aktuális piacon, hiszen a medence akció keretén belül ezreket spórolhatunk. Szűkítsük le a keresést:

1. Évszak szerint

2. Árkategória szerint

3. Medence típus szerint

1. Mivel egy ilyen beruházáshoz elég sok eszközre van szükségünk, ezért nem árt tájékozódnunk az interneten, vagy a szakboltokban, mert a medence akció mellett hasznos tanácsokkal is gazdagodhatunk. Az élet más területén is sokat jelent, ha figyeljük az egyes leárazásokat, kedvezményeket, főleg ha valamilyen nagyobb beruházásba kezdünk, mint például egy kerti medence megépítése.

Általában tavasz közepétől tűnik fel a medence akció, különböző uszodatechnikai cégeknél, mert ekkor veszi kezdetét a jó idő és az emberek többsége ilyenkor jön rá arra, hogy milyen jó lenne egy saját kis uszoda az udvarra. A privát medencék biztosítják a megfelelő higiénés körülményeket, így teljes nyugalomban, idegen emberektől mentesen lehet megmártózni akkor és annyiszor, ahányszor csak kedvünk tartja. Aki előrelátó és a jövő évre tervez már érdemes odafigyelni nyár végén, ősz elején, amikor a raktáron maradt készlettől meg akarnak szabadulni a kereskedők és hatalmas medence akció veszi kezdetét.

A jó ár azonban ne vakítson el minket. Nagyobb beruházásnál is törekednünk kell arra, hogy minden szükséges felszerelésből a megfelelő minőséget vegyük, hisz tudjuk, ha valami akciós, az egyáltalán nem garantálja a minőséget. Ez persze fordítva is igaz lehet, hogy például medence akció azért is indulhat, hogy a téli hónapok során a jó minőség ne vesszen kárba a raktárak mélyén.

2. Egy medence felépítéséhez több dologra is szükségünk van, ezért érdemes az egyes felszerelésekből is utána járni az esetleges akcióknak. Minden cég más és más medence akció lehetőségét illetve alkatrész kedvezményes vásárlást hirdet, ami elsősorban web shopoknál jellemző.

Gépészeti felszerelések a medencéhez - ingyen!

Gépészeti felszerelések a medencéhez - ingyen!

Van, aki elengedi a beszerelési költséget, mások a különböző gépészeti felszerelések árát csökkentik, vagy a medence méretéhez igazodva enged el bizonyos százalékot az árból.

A legtöbb cég részletfizetést is felsorol az opciók között, amely egy újabb lehetőséget ad számunkra, hogy meg tudjuk valósítani álmaink medencéjét, még, ha egyben nem is áll módunkban kifizetni mindent.

Ez is lehet egy medence akció, elfekvő készlet marketing szemléletű koncepciója, ahol nem az árat csökkentik, hanem a fizetési feltételeket könnyítik.

MEGOSZTOM!